Saskia Nuijten – Muurschilderingen, Decoratie, Restauratie & Fotografie

Welkom op mijn website. U kunt bij mij terecht voor muurschilderingen voor in huis, tuin, horeca of op kantoor. Ook voor restauratiewerkzaamheden aan hout, graniet en andere materialen. Natuurlijk kunt u ook nu gewoon contact met mij opnemen voor informatie over de mogelijkheden van een muurschildering bij u thuis of op de zaak.

Naast muurschilderingen fotografeer ik ook. Foto’s kunnen op diverse manieren gebruikt worden. o.a. voor een poster, canvas, aluminium print voor aan de muur. Ook kunnen de foto’s gebruikt worden voor persoonlijke kaarten.

Bel of e-mail me voor een afspraak:

06 – 48 55 42 43           info@saskianuijten.nl


Van strips naar muurschildering

Van jongs af aan ben ik altijd al bezig met tekenen van schetsen, strips en vormgeven. Zo maakte ik als kind vaak posters voor de kinderen uit de buurt. Na mijn middelbare school heb ik de opleiding MTS St-Lucas Reclame & Presentatie gevolgd. Samen met mijn vader, Anton Nuijten, -met een knipoog ook soms Anton ‘Pieck’ genoemd- , ben ik toen marmerimitaties en verfwassingen gaan maken. Destijds werkte ik bij een woninginrichter waar ik met veel schildertechnieken te maken had. Om mijn werk en hobby verder te laten groeien ben ik muurschilderingen gaan maken. Door mijn verschillende opleidings- en werkachtergrond weet ik goed met verf en kleuren om te gaan. Ik werk meestal niet met veel harde/felle kleuren, tenzij dat passend is. Mijn muurschilderingen onderscheiden zich doordat ik speel met licht en schaduw. Hierbij maak ik gebruik van de effecten van verf, spons, doek, water en de ondergrond waardoor er meer ‘leven’ in een schildering komt. Ik zie het als een uitdaging om een muurschildering onderdeel van een ruimte te maken om zo een uniek geheel te vormen. Ook voor uw kinderkamer, woonkamer, tuin of werkplek!